FRAKTFRITT ÖVER 799:-

På lördag 1/12 är det brandvarnardagen

Den första december är brandvarnardagen här och finns för att påminna alla hushåll om att se över sitt brandskydd hemma. Har du testat dina brandvarnare på sistone?

Testa alltid din brandvarnare:
• När du satt upp den
• När du varit bortrest
• En gång i månaden
• Minst en gång per år, förslagsvis på brandvarnardagen!

Vår 10-åriga brandvarnare har allt
CAPiDi brandvarnare har ett inbyggt batteri som håller hela produktens livslängd, därmed behöver du inte lägga pengar på batteri år efter år! Vet du om att en brandvarnare är en färskvara och har en livslängd på cirka 8-10 år?
Därefter räcker det inte att bara byta batterier utan hela
brandvarnaren behöver bytas ut. Detta bör göras för undvika att rökammaren har förlorat sin funktion att tidigt upptäcka rökpartiklar vilket skulle ge dig ett sämre brandskydd hemma!

Larmar en så larmar alla!
Brandvarnaren kan parkopplas enkelt men endast två knapptryck. Om en CAPiDi brandvarnare känner av rökpartiklar vid brand så larmar den automatiskt till alla parkopplade enheter i hemmet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Glöm inte att testa din brandvarnare!
Brandvarnardagen kommer bara en gång per år och för att påminna oss att se över och testa våra brandvarnare – men vi vill uppmärksamma alla om att det är viktigt att testa oftare än så! Gärna en gång i månaden för att känna sig på den säkra sidan. Har du svårt att komma ihåg att testa dina brandvarnare? Skriv upp dig här: https://aktivmotbrand.msb.se/ *
så får du en SMS-påminnelse när det är dags att testa brandvarnaren!

*Ett initiativ från MSB, Myndigheten för samhällsskydd och beredskap. En statlig myndighet med uppgift att utveckla samhällets förmåga att förebygga och hantera olyckor och kriser.

Lämna en kommentar