FRAKTFRITT ÖVER 799:-

Capidi babyalarm

I dagsläget är det inte möjligt att köpa fronterna i butik och du beställer dem istället via vår hemsida.
Om enheterna skulle bli helt urladdade så finns det en möjlighet att kodningen släpper. Gör då följande för att koda om enheterna: – Båda Enheterna skall vara avstängda från början. – Börja med föräldraenheten. Håll inne PLUS+ knappen samtidigt som du håller inne på/av knappen tills det kommer snabba gröna blinkningar. Sedan lägger du ifrån dig den enheten. – Gör exakt samma sak med babyenheten. Släpp knapparna och dem ska nu blinka grönt och nu trycker du på PLUS knappen en gång till. Efter detta skall det komma 2 signaler från föräldraenheten och den ska ha parat ihop sig igen. Stäng av enheterna och starta upp dem som vanligt. Sedan ska det funka igen.
Det är enkelt att byta front, följ videon för instruktioner.
Snabba instruktioner på hur enkelt babyalarmet är. Visste du att vi har lägst strålning på marknaden?

Vanliga frågor

Under vardagar eftersträvar vi att svara inom 48 timmar.
I dagsläget har vi ingen möjlighet att besvara samtal och all kontakt med vår kundservice sker därför via mail, support@capidi.com.
Vi skickar alltid en orderbekräftelse till den e-postadress du angav vid köpet. Kontrollera din skräpmail så att mailet inte hamnat där. Har du inte fått något ber vi dig maila oss på support@capidi.com
När ett mail når oss skickas alltid en bekräftelse tillbaks automatiskt. Har du inte fått en sådan har antagligen inte ditt mail nått oss. Prova att skicka ditt mail igen. Har du däremot fått en bekräftelse kommer vi att besvara dig så fort som möjligt. Under vardagar eftersträvar vi alltid svar inom 24 timmar, även om svarstiderna kan vara något högre vid högt tryck.
På våra CAPiDi produkter skickar vi varan/varorna inom 3-5 arbetsdagar.
Hos oss kan du betala med Klarna och de marknadsledande kortleverantörerna MasterCard, Maestro, VISA, VISA Electron och Eurocard. Vi erbjuder Klarna faktura som en smidig och bra lösning.

Beställning från annat land

Våra varor går i dagsläget att få levererade till Danmark, Norge och Sverige. Tänk på att du måste använda den danska / norska hemsidan för att kunna beställa till Danmark/ Norge och den svenska för att kunna beställa till Sverige.

Support

På våra babyalarm, designade fronter och säkerhetstimer erbjuder vi 14 dagars full ångerrätt från den dag att du mottagit din vara. På egendesignade fronter erbjuder vi ingen ångerrätt om du tagit bort skyddsplasten på produkten.
För att returnera varan ska förpackningen vara obruten och produkterna ska vara i orginalskick och kunden får själv stå för portot att skicka den tillbaka. Adress till oss: Capidi AB Honungsgatan 11 432 48 Varberg SWEDEN Har du ytterligare frågor ta kontakt med vår kundservice så hjälper de dig, support@CAPiDi.com.

Padwico babyvakt

Para ihop föräldraenheten med barnenheten så att de kan kommunicera med varandra medan inga andra enheter (ens babyövervakning av samma modell) kan störa dig eller ta emot din signal. Barn- och föräldraenheten är redan ihopkopplad med fabriksinställd kod när de är levereras från fabriken. Vi rekommenderar dock att du utför parning igen för att uppnå bättre integritet: 1. Börja med föräldrarenheten. Håll nere knappen pilen ner (på volymknapparna på sidan av enheten). 2. Ställ in strömbrytaren till ON-läge och vänta tills temperaturen indikator 20 visar en blinkning. Lägg ifrån dig enheten. 3. Ta upp byenheten. Håll nu knappen (pil ner) intryckt. 4. Ställ in strömbrytaren till ON läge och vänta tills TX lampan börjar blinka. 5. Släppknappen (pil ner) och tryck och håll ned knappen igen. 6. Om parning fungerade så ska temperaturindikatorn och TX sluta blinka, samtidigt hörs 2 ljudsignaler från föräldrarenheten. 7. Stäng av både baby och föräldraenheter och sätt sedan på dem igen, nu så ska dem fungera igen. 8. Om baby- och föräldraenheten inte kan kommunicera med varandra, upprepa steg 1 – 7 igen.