FRAKTFRITT ÖVER 799:-

Köpvillkor

Är det något du undrar över är du förstås välkommen att kontakta oss på support@CAPiDi.com.

Beställning

Du kan när som helst i orderprocessen rätta din beställning.

Alla varor förblir CAPiDi.com´s (Juridisk person Capidi AB, 556479-4948 ) egendom till dess att full betalning kommit bolaget tillhanda.

Alla försök till bedrägerier polisanmäls och CAPiDi.com förbehåller sig rätten att häva ett köp om bedrägeri misstänks.

När du har ingått ett avtal med oss, sparar vi orderuppgifterna. Du kan se dina orderuppgifter på skärmen samt på den orderbekräftelse vi skickar till din e-post adress.
Skulle du ha några frågor angående orderbekräftelsen eller vill du att vi skickar en ny orderbekräftelse, sänd e-post till: support@CAPiDi.com

Priser

Alla priser på webbsidan anges i SEK, inklusive moms. Priserna är exklusive leveranskostnad (porto). Beställer du från Sverige eller ett annat EU-land betalas moms och ingen tullavgift tillkommer enligt reglerna om varors fria rörlighet. Beställer du från ett land utanför EU, tillkommer inte moms, men varorna blir ofta pålagda tullavgift och moms i ditt hemland.

Försäljning generellt

När du beställer varor via vår hemsida, ska du vara uppmärksam på följande: CAPiDi.com’s ordersystem skickar ett e-post till kunden, som innehåller avtal mellan företaget och kunden. Det slutliga prisavtalet skickas med varorna som en faktura på köpet. På denna faktura är rabatter fråndragna.

CAPiDi får inte ingå avtal med minderåriga (under 18 år) utan målsmans godkännande.

Förbehåll

Dessa köpvillkor gäller med förbehåll för tryck- och skrivfel samt utsålda eller utgångna varor eller förlängd leveranstid hos CAPiDi:s leverantörer.

Betalning

Är betalningen gjord med betalkort, är du alltid försäkrad mot missbruk. Du har möjlighet att avvisa en betalning, när du får din betalningsöversikt. Man har som privatperson ingen självrisk ifall ett kontokort blir missbrukat i en Internet-butik som använder sig av (Secure Socket Layer) i sitt betalningssystem.

Beloppet belastar ditt betalkort när du avslutar ditt köp. Det kan aldrig dras ett större belopp än det du har godkänt vid köpet.

I CAPiDi’s Internet-butik kan du betala med följande betalningsmedel:

  • VISA
  • Mastercard
  • Klarna
  • Klarna faktura
Vi säljer till privatpersoner, vill man som företag beställa av oss får man maila support@capidi.com 

Leveransvillkor

På CAPiDi ingår frakten i priset när du handlar för över 799 kr.

Eventuellt porto framgår tydligt på betalningsöversikten innan betalning genomförs. Kunden har möjlighet att därefter genomföra eller avbryta köpet.

Med leveranstid menas antal dagar innan varan/varorna skickas från CAPiDi. Kan vi INTE leverera inom avtalad tid skall du utan dröjsmål informeras om anledningen till förseningen och upplysas om en ny leveranstidpunkt. Du har då rätt att häva köpet utan kostnad.

Reklamation

Vi ger i enlighet med konsumentköplagen 36 månaders reklamationsrätt på alla varor. Reklamationsrätten gäller oavsett om felet är synligt eller doldt. Det är dock en förutsättning att fel inte har uppstått som följd av felaktigt bruk av varan. Är det fel på varan har kunden rätt till omleverans.

Reklamation gällande fel och brister, som bör upptäckas vid vanlig undersökning av varan, skall vara oss tillhanda inom skälig tid. Reklamation som sker inom 2 månader från köptillfället anses alltid som inom skälig tid. Varan kan då returneras för reparation, ersättning av ny vara eller enligt avtal kreditering.
Om CAPiDi företar omleverans eller avhjälper felet vid reklamation ska eventuella fraktkostnader återbetalas inom 30 dagar från den dag företaget mottagit den reklamerade varan. Återbetalning utförs inom rimligagränser.

Kontakta oss på support@CAPiDi.com ifall du vill reklamera en vara. Glöm inte att lämna med ditt namn, adress, telefonnummer och ordernummer.

Ångerrätt

Om du ångrar ett köp ska varan returneras till oss inom 14 dagar. Ångerrätten gäller från det att du mottagit varan. Vid retur ska varan returneras i samma skick och mängd som du mottog den i. Notera att du inte får använda varan och sedan förvänta dig att kunna returnera den. Du har som regel rätt att undersöka varan och eventuellt pröva den, om det inte försämrar varans värde (varans eventuella försäljningsemballage är en del av värdet). D.v.s. ångerrätten bortfaller, om du använder varan på ett sådant sätt, där det är uppenbart att användningen minskar varans försäljningsvärde betydligt.

Kontakta oss på support@CAPiDi.com ifall du vill reklamera en vara. Glöm inte att lämna med ditt namn, adress, telefonnummer och ordernummer.

När du ångrar ett köp, kommer köpesumma att överförs till det kort som angetts vid betalningstillfället. Återbetalning sker så fort som möjligt, efter att returen mottagits och kontroll gjorts att den uppfyller villkoren som gör att ångerrätten kan tillämpas.

Alla eventuella omkostnader som tillkommer i samband med en retur av vara står kunden för.

Om du häver köpet har du har rätt att få tillbaka pengarna inom 30 dagar från den dag då CAPiDi mottagit meddelandet.

NOTERA! Det ges ingen ångerrätt på varor som ska framställas eller anpassas enligt dina individuella behov om tillverkningen eller anpassningen har påbörjats. Detta gäller dock bara, när du innan har givit samtycke till att CAPiDi får påbörja framställningen eller anpassningen innan ångerrättens utgång. Vid acceptering av villkoren i samband med beställning, accepterar du samtidigt att tillverkningen av varan kan påbörjas innan ångerrättens utgång.

Dina personliga uppgifter

När du beställer en vara hos CAPiDi, ska du uppge namn, adress, e-post, telefon, så att vi kan sända dina varor till dig. Alla dina personliga upplysningar som vi registrerar, behandlas konfidentiellt. De kommer inte att säljas eller vidareförmedlas till tredjeman. När du i köpprocessen kryssar i att du accepterar våra köpvillkor accepterar du samtidigt att dina personuppgifter får sparas. Personuppgifterna skyddas från externt intrång och hanteras enligt bestämmelserna i PUL.

Support och feedback

Har du frågor, är du alltid välkommen att kontakta oss på e-post: support@CAPiDi.com E-postfrågor som rör köp/beställning besvaras inom 1-3 arbetsdagar.

Capidi AB

support@CAPiDi.com

CAPiDi.com

Org. nr: 556479-4948