FRAKTFRITT ÖVER 799:-

En brandvarnare kan rädda liv – och ge dig lugn

Vi vet att det handlar om sekunder för att rädda liv vid en brand. Därför tycker vi att det är viktigt att ha brandvarnare som pratar med varandra och larmar direkt i hela hemmet om en enhet upptäcker rök. Om du vet att du blir varnad i vardagsrummet om en brand skulle starta i tvättstugan, eller att du hör larmet i sovrummet om det händer något i barnens rum – så ökar chanserna att rädda både dig och dina näras liv.

Hur många brandvarnare behöver man?
Vi rekommenderar en brandvarnare i varje rum för att snabbt upptäcka om en brand startar. Genom att sammankoppla dina brandvarnare så larmar ALLA om en enhet upptäcker rök, och ger er chans att agera i tid. En brandvarnare är en bra och billig livförsäkring!

Du behöver aldrig byta batteri!
Vi vet hur enkelt det är att glömma bort den; brandvarnaren piper att batteriet är slut, du plockar ner den för att inte störas av pipet och ska ”bara” köpa ett nytt. Plötsligt har det gått flera dagar, veckor eller år! I våra brandvarnare finns ett inbyggt litiumbatteri som räcker för hela produktens livstid, 10 år, så att du aldrig behöver byta batteri.

 

Våra nya brandvarnare kan köpas som 1-pack och 2-pack, så att du kan mixa och skaffa precis det antalet brandvarnare som du behöver. Se till att du hör brandlarmet i HELA hemmet.